---

Kaamoksen kaatajaisten talviuinnit

Lauantaina 20.1.2018 Klo 13-17.

Mukana Oulun Talviuimarit ry, #Sauna Mukaan ja Oulun Rantasaunaseura.

Eipä voisi upeampaa keliä toivoa talviuinnin harrastajille, pakkasta hiukkapikkusen yli 10 astetta, tyventä extrana 2 saunaa joissa ei ollut pakko käydä ;-) Kävijöitä yli 100, emme laskeneet, emmekä laskeneet montako kertaa kukanekin kävi uimassa ja saunassa ja uimassa ja saunassa... naurua ja iloista mieltä. Kiitos teille uimareille, ekakertalaisille sekä varsinkin kansainvälisille ennakkoluulottomille kokeilunhaluisille ihmisille. Myöskin WimFof ryhmälle, jotka sattuivat käymään yhtäaikaa jakamassa tätä häppeninkiä ;-)

Miksi lähteä etelän aurinkoon, kun täälläkin on kaikki saatavilla... Aurinko paistaa, aurinkovarjo kohdillaan, sula vesi odottaa uimareita ja kaksi puulämmitteistä saunaa kylpöjiä

 

Espanjalaiset nuoret poijjaat, rohkeasti kävivät uimassa ja saunassa... Pitivät kokemuksestaan ;-)

 

Olin opastamassa ja saunamajurina klo 13-16, lämpimästi pukeutuneena. Eipä tullut kylymä, kun touhua oli kokoajan... Ja tietenkin ennen poieslähtöä uinnit ja saunomiset kruunasivat onnistuneen päivän ;-)

 

WimHof porukkaa oli useampi kymmenen ja kuvasin ryhmän vetäjän kameralla alkuverryttelyt sekä joukkouinnin (pyysin videota, kuvia tai linkkiä ja jos ne saan, löytyvät sitten täältä). Paula sai otettua muutaman kuvan, täysi ryhmä oli vedessä 2-3 min ja sitten rohkeimmat vielä toisen mokoman, josta nämä kuvat:

---